کلوچه خرمایی بسته بندی شده دارای عطر و طعمی فوق العاده بوده و سطح کیفی خوبی هم دارد به طوری که می تواند به عنوان سالم ترین و بهترین تنقلات معرفی شود. این کلوچه از مواد کاملا طبیعی تهیه می شود و خرما به عنوان شیرین کننده آن است و مزه خوبی آن به می دهد. تولید کننده با تولید کلوچه خرمایی به صورت کاملا انبوه توانسته علاوه بر تامین نیاز داخلی مازاد مصرف را هم برای صادرات به کشورهای خارجی مهیا کند.
مختصری درباره فرآیند تولید کلوچه خرمایی
کلوچه خرمایی به صورت کاملا بهداشتی و با روش سنتی و صنعتی تهیه می شود و هر کدام روش های مختص به خود را دارند که در زیر به این فرآیند تولید اشاره می کنیم:
- اولین مرحله برای تولید آماده سازی مواد اولیه است که شامل آرد و خرما و آب و افزودنی های دیگر است.
- در مرحله دوم آرد به کمک آب و شیر به خمیری نرم تبدیل شده و آن را به صورت قالب های گرد در می آورند.
- در مرحله سوم خرمای نرم و پر شیره را تمیز کرده و پس از خارج کرده هسته و جدا کردن پوسته آن را ورز می دهند تا نرم شود.
- خرما وسط کلوچه قرار می گیرد. سپس درون فر قرار می دهند تا دو طرف آن کاملا ترد و سوخاری شود.
- خرما باعث شیرین شدن محصول شده و بدین ترتیب برای تمام ذائقه ها مناسب است.
- در برخی مواقع به خمیر زعفران اضافه می کنند که دد این صورت کلوچه هابی زرد و طلایی خواهیم داشت.
عرضه بدون واسطه کلوچه خرمایی بسته بندی
این مرکز با عرضه کلوچه خرمایی بسته بندی شده به صورت مستقیم و بدون واسطه توانسته شرایط خریدی کم هزینه و آسان را برای مصرف کنندگان فراهم کند. در این روش دست دلالان که عاملین افزایش قیمت هستند از بازار کوتاه می شود و در این صورت قیمت افت شدیدب را تجربه می کند و مشتری می تواند با هر توان مالی خرید کند.
فروش تنها مختص به بازار داخلی نیست و چون این محصول جنبه صادراتی دارد تا بازارهای خارجی ادامه دارد و همین موضوع باعث شده تا سطح فروش بالا برود که سود خوبی هم برای فروشنده و ام برای تولیدی به همراه دارد و خود باعث تولید بیشتر هم می شود. عرضه کنندگان با روش های مختلفی کار خود را انجام می دهند.
عرضه به صورت اینترنتی باعث شده تا تمام محصولات به صورت آنلاین به فروش برسند که در این صورت مشتری که درگیر کار و مشغله زندگی است هم می تواند به صورت آنلاین خرید خود را به راحتی و با هزینه کم انجام دهد.