توزیع کننده کلوچه خرمایی دزفولی کیلویی یکی از جالب توجه ترین شیرینی های سنتی و محلی ایرانی را ارائه می دهد؛ همان طور که از نام محصول کاملاً مشخص است؛ این کلوچه از سوغاتی های مهم شهرستان دزفول به شمار رفته و خرما از اجزای اصلی آن به شمار می رود؛ واضح است که تولید و توزیع کلوچه خرمایی دزفولی به صورت کیلویی و در سطح گسترده مزایای زیادی داشته و باعث می شود؛ ساکنین سایر شهرها نیز از طعم و فواید این ماده خوراکی بهره مند شوند.
اطلاعاتی درباره کلوچه خرمایی تازه
کلوچه خرمایی دزفول را می توان به عنوان یک خوراکی خوشمزه و پر خاصیت معرفی نمود؛ جهت ارائه اطلاعات در خصوص این نوع کلوچه، قبل از هر چیز باید گفت که آرد، خرما، روغن (یا کره) و زیره مواد اصلی آن را تشکیل می دهند؛ همچنین گاهی اوقات به منظور ایجاد طعم بهتر از مقداری شیر، زنجبیل و دارچین نیز استفاده می شود؛ این مواد علاوه بر خوش طعم تر نمودن کلوچه، باعث افزایش خاصیت و ارزش غذایی آن نیز می گردند.
در ادامه معرفی کلوچه خرمایی باید گفت که نمونه های تازه این محصول، فوق العاده نرم و خوش طعم می باشند؛ همچنین کلوچه خرمایی تازه، عطر و بوی بسیار خوبی داشته و هر انسان گرسنه ای را به اشتها می آورد؛ به طور کلی کیفیت و میزان تازگی این کلوچه را تا حد زیادی می توان از شکل ظاهری و طعم آن تشخیص داد، لازم به ذکر است که کلوچه خرمایی تازه، علی رغم این که از ساده ترین مواد درست می شود؛ ارزش غذایی بی نظیری دارد؛ چرا که برای شیرینی خود را از خرما گرفته و فاقد هر گونه ماده افزودنی مصنوعی است.
قیمت انواع کلوچه خرمایی دزفولی کیلویی
قیمت کلوچه خرمایی دزفولی کیلویی بر اساس عوامل گوناگونی تعیین می گردد؛ زیرا همان طور که در قسمت قبل تا حدودی اشاره شد؛ این کلوچه محلی نیز به نوبه خود اقسام گوناگونی دارد؛ به عنوان مثال ممکن است؛ قیمت کلوچه خرمایی زنجبیلی با نمونه های ساده متفاوت باشد؛ علاوه بر این انواع کلوچه خرمایی از نظر شکل ظاهری و ویژگی هایی مثل تزئین قسمت رویه با کنجد متفاوت هستند.
در ادامه مبحث فاکتورهای تاثیر گذار بر قیمت انواع کلوچه دزفولی خرمایی کیلویی باید اضافه کرد که برخی از این کلوچه ها تنها با استفاده از آرد، روغن، زیره، خرما و مقدار کمی آب تهیه می شوند؛ در حالی که برخی دیگر دارای کره و شیر می باشند؛ طبیعتاً این مسئله بر قیمت نهایی آنها تاثیر می گذارد؛ همچنین امروزه به ترکیب برخی کلوچه های خرمایی، مقداری بکینگ پودر نیز اضافه می شود؛ در این حالت کلوچه، تردتر خواهد بود.