کلوچه سنتی شکری ممتاز نوعی نان است که از آرد ،شکر ،روغن و شکلات تهیه می شود .بیش تر این نوع از نان ها به صورت دایره ای است و در شمال کشور وجود دارد .شمال کشور به دلیل رطوبتی که دارد مکان مناسبی برای درست کردن انواع کلوچه ها است چون این هوا به گونه ای است که باعث جلوگیری از خشک شدن کلوچه ها می شود خیلی نرم است .البته موادی که داخل کلوچه استفاده می شود به این دلیل است که مواد اولیه آن در شمال کشور است .
خصوصیات غذایی مهم کلوچه سنتی شکری تازه
کلوچه شکری تازه که در کارخانه ها تولید می شود بعضی از آن ها به صورت کوکی است ،کوکی هان کلوچه های بسیار کوچکی است که بیش تر آن ها طعم های شکلاتی دارند و معمولا به دلیل تازه بودن و داغ بودن آن در داخل همان مغازه استفاده می شود .به این دلیل اسم کلوچه ها شکری است چون بسیار این کلوچه ها شیرین است ،شیرین بودن آن به اندازه ای نیست که دل را بزند .البته بعضی ها برای تزیین شکر قهوه ای یا شکر سفید را روی کلوچه می ریزند .
کلوچه ها به دلیل این که مواد قندی زیادی دارد یک وعده غذایی مناسب برای صبحانه است ،حتی به دلیل موادی که داخل وجود دارد ممکن است تا نهار احساس سیری بکنید .البته کسانی که رژیم غذایی دارند خوردن کلوچه شکری اصلا گزینه مناسبی نیست .کلوچه هایی وجود دارند که نام آن ها کلوچه رژیمی است و کسانی که رژیم هستند به مقدار کمی می توانند استفاده کنند .
صادرات عمده کلوچه سنتی شکری ممتاز
صادرات کلوچه سنتی به دلیل طعم مناسب و کیفیت بالا بودن آن به کشور های مختلفی صادر می شود .کشور های اروپایی این نوع از نان ها را خیلی دوست دارند ،به این دلیل که خیلی مزه مطلوبی دارد و همراه با چای خورده می شود .صادر کردن زیادی از این کلوچه ها باعث می شود ارز زیادی وارد کشور شود .افراد زیادی هستند که در صادر کردن کلوچه های سنتی سرمایه گذاری کردند و سود زیادی از این راه به دست آورده اند .
کلوچه ها فقط به کشور های اروپایی صادر نمی شود به سر تا سر این کره خاکی صادر می شود ،اما کیفیت ها متفاوت است .کشور های اروپایی به دلیل این که خیلی پیش رفته هستند کیفیت درجه یکی از این کلوچه ها در اختیار آن ها قرار می گیرد .بقیه کشور ها هم متناسب با نوع کشور کلوچه صادر می شود .شمال کشور بزرگترین کارخانه را در خود دارد که این کلوچه ها را صادر می کند .