قیمت انواع کلوچه خرمایی سنتی شهر دزفول به عوامل مختلفی بستگی دارد که می توان به کیفیت، نوع خرید، تغییرات نرخ ارز، تورم، هزینه های تولید و قانون عرضه و تقاضا اشاره کرد.
کلوچه خرمایی نوعی شیرینی خوشمزه و مقوی محسوب می شود و این به دلیل ماده اولیه آن یعنی خرما می باشد که در آن وجود دارد و علاقمندان به مصرف خرما می توانند از این نوع شیرینی استفاده کنند.
مختصری درباره فرآیند تولید کلوچه خرمایی
تولید کلوچه خرمایی طی مراحل زیر انجام می شود:
- در مرحله اول خمیر مایه، یک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم را با هم ترکیب کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا عمل بیاید.
- در مرحله دوم کره ذوب شده سرد، شیر ولرم، تخم مرغ، روغن مایع و شکر را با هم ترکیب کنید و هنگامی که خمیر مایع که در مرحله اول درست کرده اید حجمش دو برابر شد و به عمل آمد مواد را به آن اضافه کنید.
- در مرحله سوم آرد را به خمیر اضافه نمایید سپس خمیر را روی سطحی که کف آن آرد پاشیده شده بگذارید و آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید.
- در مرحله بعد خمیر ورز داده شده را داخل ظرفی که کف آن چرب شده قرار دهید و در جای گرمی به مدت 1.5 ساعت بگذارید بماند تا خمیر کلوچه ور بیاید.
- سپس خرما های پوست گرفته شده را داخل نصف لیوان آب جوش بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا آب کاملا تبخیر شود و خرماها نرم شوند و سپس به آن گردو و ادویه های مورد نظر خود را اضافه کنید.
- بعد از این که خمیر به عمل آمد برای این که پف آن از بین برود می توانید آن را ورز دهید سپس آن را تقسیم بندی کنید و هر قسمت از خمیر را بردارید و میانه آن موادی که در مرحله قبل تهیه کرده اید را به آن اضافه نمایید.
- سپس کلوچه ها را داخل سینی فر بگذارید و فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید و کلوچه را به مدت 20 تا 25 دقیقه بگذارید داخل فر بماند تا خوب پخته شود.
توزیع مستقیم کلوچه خرمایی سنتی
توزیع مستقیم کلوچه خرمایی سنتی دزفول به صورت آنلاین انجام می شود که این باعث شده تمام مشتریان از سراسر کشور بتوانند به محصول دسترسی پیدا کنند علاوه بر این مزیت های استفاده از این نوع کلوچه باعث شده توزیع کلوچه خرمایی بازار داغی داشته باشد که به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- انرژی زا می باشد و تمام خواص خرما در آن وجود دارد.
- به عنوان میان وعده می توانید آن را با آب میوه و چای میل کنید.
- برای وعده صبحانه بهترین گزینه محسوب می شود.
- تنقلاتی سالم و مفید می باشد.