در برخی کارخانه های کشور با استفاده از ماشین آلات مجهز و افراد متخصص تغذیه تولید خود را در راستای انواع میان وعده به شکل کلوچه سنتی قرار داده اند که از کلوچه سنتی شکری نیز می توان نام برد. به دلیل آن که کلوچه سنتی شکری از طعم و مزه بی نظیری بهره برده و افراد بسیاری را مجذوب مصرف خود کرده است، مراکز توزیع کلوچه سنتی شکری در حال گسترش توزیع خود می باشند.
نکات مهم در انتخاب کلوچه شکری تازه
در صورتی که جزء آن دسته افرادی هستید که مصرف کلوچه سنتی شکری را در سبد خوراکی های خود قرار داده اید. در هنگام خرید، به جزئیاتی باید دقت داشته باشید. این جزئیات را از افراد فروشنده می توانید درخواست کنید و یا همراه ما باشید تا نکات مهم در انتخاب کلوچه شکری تازه را به شما اطلاع دهیم.
- در ابتدا به این مورد باید اشاره کرد که کلوچه شکری از مواد اولیه مرغوب و تازه باید تهیه شده باشد تا از کیفیت بالایی برخوردار شود. در کلوچه شکری تازه، بو و مزه تازگی باید وجود داشته باشد.
- یکی دیگر از نکات مهم انتخاب کلوچه، رنگ آن می باشد. به دلیل آن که کلوچه سنتی شکری در اثر مرور زمان تیره تر می شود، علاوه بر آن که به راحتی نصف شود و تردی و شکنندگی در آن دیده شود.
- در هنگام مصرف کلوچه شکری تازه کلوچه به دندان ها نمی چسبد، ضمن آن که شکل کلوچه حفظ شده است و به هیچ عنوان له و یا خورد نمی باشد.
فروش مستقیم کلوچه سنتی شکری
در فروش کلوچه سنتی، افراد فراوانی مشغول به کار هستند. این افراد تلاش می کنند تا بهترین و تازه ترین بسته های کلوچه را به صورت عمده و بی واسطه تهیه و عنوان فروش مستقیم کلوچه سنتی شکری را با قیمتی مناسب و ارزان تر از بازار به دست گیرند.
در صورت خرید مستقیم از این افراد فروشنده در تازه بودن و قیمت آن به شما اطمینان خاطر داده می شود. با وجود آن که در تولید کلوچه سنتی شکری از مواد اولیه داخلی استفاده می شود. به دلیل نوسان قیمت شکر و غیره در بازار، قیمت کلوچه سنتی شکری بسیار گوناگون می باشد.
این قیمت ها بر اساس کیفیت، نوع مواد اولیه به کار رفته، نوع بسته بندی، اندازه و بسیاری دیگر از موارد تعیین و سپس جهت فروش روانه بازار می شود. در هنگام خرید به پروانه بهداشت کلوچه که نشان سلامت و علامت استاندارد که نشان کیفیت آن می باشد دقت کافی را داشته باشید، ضمن آن که بر روی بسته کلوچه سنتی شکری تاریخ تولید و انقضاء نیز باید چاپ شده باشد.