امروزه شرکت های زیادی در کشور به پخش و توزیع کلوچه سنتی شکری ممتاز به صورت عمده در بازار های فروش می پردازند که در کیفیت ها و مرغوبیت های بسیار زیادی بوده و در بسته بندی های شرکتی و درجه یکی در اختیار مشتری ها و خریدار های محترم قرار می گیرد که نرخ ها و قیمت های آن ها نیز بسیار مقرون به صرفه و مناسب می باشند که از مزیت های این نوع از کلوچه های سنتی خواهد بود.
مختصری درباره فرآیند تولید کلوچه شکری
به صورت کلی کلوچه های شکری در انواع مختلف سنتی و صنعتی می باشند که در انواع گوناگونی تقسیم بندی شده و هر یک از آن ها دارای ویژگی ها و خصوصیت های منحصر به فردی می باشند که قالب های به کار رفته در آن ها نیز دارای ویژگی های مختلفی هستند.
یکی از ویژگی ها و خصوصیت های بسیار مهمی که در رابطه با تولید کلوچه شکری در نظر گرفته شده و مورد توجه قرار می گیرد کیفیت های آن ها می باشد به شکلی که تولید و تهیه آن ها با استفاده از فرایند های مختلفی انجام شده و خمیر های استفاده شده در آن ها نیز به صورت کاملا منحصر به فردی بوده که می تواند در ایجاد طعم های منحصر به فرد آن ها نیز بسیار تاثیر گذار باشد.
هم چنین در تولید این نوع از کلوچه ها از شکر استفاده می شود که می تواند در ایجاد شیرینی به صورت مشخص در آن ها موثر باشد به شکلی که برخی از این کلوچه ها به صورت کم شیرین بوده و برخی دیگر از آن ها نیز دارای شیرین های منحصر به فردی هستند و در بافت های آن ها نیز از مغز های بادام و گردو استفاده خواهد شد که می تواند افراد با سلیقه های مختلف را به سمت خود جذب کنند که از مزیت های اصلی و بسیار مهم آن ها محسوب خواهد شد.
صادرات انواع کلوچه سنتی شکری ممتاز
امروزه صادرات کلوچه سنتی در انواع مختلف شکری و ساده به صورت گسترده به کشور های دیگر به ویژه حوزه خلیج فارس مانند عراق و پاکستان انجام می شود.
در صادرات این نوع از کلوچه های سنتی یکی از عواملی که در نظر گرفته می شود نرخ ها و قیمت های آن ها بوده که می تواند در فروش و صادرات این محصول موثر باشد و همین عامل سبب شده تا لیست قیمت های آن ها که به صورت کاملا مشخص و معینی می باشد در اختیار مشتری ها قرار می گیرد که می توانند با مراجعه از آن ها مطلع شوند.