کلوچه سنتی شکری اعلا از جمله شیرینی های سنتی کشور ایران است که در هر استانی به روش های مختلفی تولید می شود. کلوچه شکری تازه با بسته بندی های عالی و ماندگاری طولانی به صورت فراگیر توسط بزرگترین مراکز عرضه در بازارهای خرید و فروش و به مشتریان این محصول عرضه می شود. در این مرکز عرضه می توان به صورت عمده و کلی اقدام به تهیه این خوراکی بسیار خوشمزه کرد و همچنین از خواص فراوان آن برای سلامتی نیز بهره مند شد.
آنچه باید از کلوچه شکری تازه بدانید
کلوچه را می توان از محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی های سنتی کشور ایران دانست که علاوه بر طعم و مزه عالی خاصیت های فراوانی نیز به همراه دارد و می تواند یک تغذیه عالی برای تمامی افراد به خصوص کودکان باشد.
کلوچه شکری نمونه ای از ده ها نوع کلوچه تولید شده می باشد که می توان به آسانی آن را با استفاده از روش های حضوری و غیر حضوری از فروشندگان و حتی تولید کنندگان خریداری کرد.
از ترکیبات بسیار مهم این نوع کلوچه می توان به: آرد گندم یا قنادی، وانیل، بکینگ پودر، تخم مرغ، شکر، پودر قند، روغن مایع یا کره و غیره اشاره کرد که البته اینها مواد اولیه هستند و در برخی مواقع به منظور مقوی تر شدن این کلوچه ها از انواع مغزها نیز در فرایند تولید آن استفاده می شود.
از مشخصات و ویژگی های ظاهری کلوچه شکری می توان به: بافت بسیار نرم و عالی، تازه بودن، بسته بندی بهداشتی و شیک، ماندگاری طولانی مدت، وجود دانه های بسیار ریز شکر بر روی آن، مغز دار بودن آن از جمله مغز خرما و مغز شکلات، عطر و بوی عالی و غیره اشاره کرد.
تولید کنندگان کلوچه سنتی شکری اعلا
خوشبختانه در کشور ایران بزرگترین و معروف ترین افراد در خصوص تولید کلوچه سنتی شکری اعلا به فعالیت مشغول هستند که البته در سال های اخیر میزان فعالیت این مراکز به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.
تولید کنندگان این نوع محصول تمام تلاش خود را در راستای تولید یک محصول درجه یک و باکیفیت با استفاده از مواد اولیه طبیعی و سالم در محیطی کاملا بهداشتی انجام می دهند.
قیمت خرید این نوع کلوچه ها به صورت مستقیم از تولید کننده های آن بسیار ارزان تر و مناسب تر است که البته دلیل اصلی آن نبود انواع واسطه ها در زمان خرید و فروش می باشد.
این تولید کننده ها با افزایش فعالیت خود توانسته اند تا محصول مورد نظر را علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی به سایر کشورهای خارجی نیز صادر و عرضه نمایند.