تولید کننده کلوچه سنتی خرمایی بسته بندی شده را به صورت عمده و مستقیم به فروش می رسانند، این محصول بسیار پر مصرف می باشد و هدف از تولید این کلوچه کمیت و کیفیت محصولاتی است که در داخل ایران تولید می شوند، که آن ها را به خریداران و بازاریان می فروشند و در نهایت در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند و نیز با کیفیت بالایی که دارد تعداد درخواست و تقاضا از این محصولات را بالا می برند و تولید کننده محصولات بیشتری را تولید می کند و سود بیشتری می برد.
ناگفته ها در مورد کلوچه خرمایی تازه
کلوچه خرمایی تازه را می توان خود در خانه تهیه کرد و از آن به عنوان میان وعده استفاده کرد که دارای طعمی خوشمزه و لذیذ می باشد و به دلیل وجود استفاده خرما در آن دارای طبعی گرم می باشد و مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد. که از آرد گندم تهیه شده و می توان در آن از بکینگ پودر برای ترد شدن و زیره و رازیانه و بادیون برای طعم دار شدن و خاصیت بیشتر استفاده نمود، این کلوچه خرمایی یا کلوچه شکری در دزفول مورد مصرف قرار می گیرد. کلوچه خرمایی را باید در دمای معمولی نگه داری کرد و زود مصرف شود زیرا بعد از مدت زمان اندکی خراب و فاسد می شود یعنی مزه ترش و حالت کپک دار می گیرد چون مواد نگه دارنده ای در آن وجود ندارد و به عنوان سوغاتی نیز محسوب می شود. برای افرادی که دارای ذائقه شیرین می باشند بسیار مناسب است و می توان از آن در پذیرایی مهمانی های خانگی استفاده کرد و همچنین دارای شکل و قالب گوناگون می باشند که با توجه به سلیقه مصرف کننده تهیه می شود و برای کودکان بسیار مفید و مقوی می باشد.
توزیع کننده کلوچه سنتی خرمایی بسته بندی
توزیع کننده ها کلوچه سنتی خرمایی بسته بندی شده خودشان را از طریق کلوچه پزی ها و مغازه ها به فروش می رسانند و دارای شبکه توزیع می باشند، توزیع کننده ها دارای ویژگی متمایز و برجسته ای می باشند که کالا و محصول را ب ای فروش از خود تأمین کنند و در یافت می کنند و فروشنده محصول کلوچه سنتی خرمایی را از او خریداری می کند این توزیع کننده ها از این محصولات به مقدار زیادی دارند که سود بیشتری را دریافت می کنند . توزیع کلوچه با مصرف کننده های نهایی ارتباطی ندارد و این محصول خود را در اختیار فروشندگان و نمایندگان فروش در بازار قرار می دهند و نماینده کلوچه را به داخل و خارج توزیع می کند.