کلوچه سنتی بسته بندی شکری یکی از غذاهای لذیذ محلی کشور ایران می باشد که طعم بسیار دلپذیری دارد که دلیل محبوبیت آن شده است و کلوچه های کشور ما یکی از بهترین کوچه ها در جهان می باشند و توزیع این محصول توسط مجموعه حاضر انجام می شود که یکی از بهترین مراکز توزیع کلوچه سنتی شکری است و محصولات به صورت مستقیم و از درب کارخانه برای مشتریان ارسال می شود.
همه چیز درباره کلوچه شکری دزفول
کلوچه شکری دزفول یکی از بهترین نوع کلوچه های ایرانی می باشد و در حال حاضر این محصول به بالا ترین سطح کیفیت و طعم و خوشمزگی رسیده است که دلیل محبوبیت آن در جهان شده است و تولید آن روز به روز در حال افزایش است و این محصول در کشور های دیگر هم خواهان دارد که آن را خریداری می کنند.
- مواد اولیه این کلوچه اعم از بکینگ پودر، شیر، آرد، مقدار کمی روغن مایع یا محلی و نمک که یکی از مهم ترین مواد اولیه درست کردن کلوچه دزفول می باشد.
- معده برخی از افراد با کلوچه های روغنی سازگاری ندارد ولی در این نوع کلوچه از روغن بسیار کمی به کار گرفته شده و جای نگرانی در مصرف آن نیست.
- این کلوچه یکی از اصیل ترین نوع کلوچه در جهان به حساب می آید و برخلاف کلوچه های دیگر زود خشک نمی شود و عمر بسیار بالایی دارد و جالب این است که با نگه داری درست از آن، بعد از 1 سال و یا بیشتر این محصول باز هم تازگی و نرمی خود را حفظ کرده است.
- کلوچه شکری قالب های متفاوتی دارند مانند لوزی و مستطیل که ضخامت بسیار زیادی ندارند و بافت نرم آن همواره باقی است.
- این محصول دارای طعم های متنوعی می باشد مانند خرمایی، شکری، زنجبیلی که یکی از بهترین آنها شکری می باشد.
- مردم کلوچه را با سبزیجات، هل، زعفران و خلال پسته و بادام تزئین می کنند.
- مواد اولیه در تولید این کلوچه همگی ارگانیک هستند و در نهایت باعث ایجاد کلوچه ای سالم و مقوی شده است ک مصرف آن به همه ینین توصیه می گردد.
صادرات عمده کلوچه سنتی بسته بندی شکری
این محصول دارای تاریخچه ای طولانی می باشد و از همان گذشته یکی از خوراکی های خوشمزه و پراستفاده محسوب می شود و صادرات کلوچه سنتی توسط مجموعه حاضر انجام می گردد و می توان گفت یکی از بهترین مراکز صادرات آن می شود و این محصول بیشتر به روش عمده صادر می شود و به دلیل بسته بندی های تخصصی به آسانی قابل حمل است و کلوچه سنتی دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد.