کلوچه شکری سنتی دزفول از شیرینی های ترد و خوشمزه بوده که به روش سنتی تهیه می شود. در تولید این محصول از ترکیباتی طبیعی استفاده می کنند تا ارزش غذایی بالایی داشته باشد.
- بیشتر بخوانید: قیمت شیرینی نخودچی
پخش این کلوچه به صورت مستقیم و بدون هیچ واسطه ای در بازار باعث شده تا قیمت ها کاهش پیدا کند که در این صورت مشتری می تواند با پرداخت کمترین هزینه به راحتی نیاز خود را برطرف سازد. پخش به صورت عمده همیشه نرخ کمتری دارد.
ویژگی های مهم کلوچه شکری شکلاتی
کلوچه شکری شکلاتی دارای ویژگی های مهمی بوده که در زیر به آنها اشاره می کنیم:
- بیشتر بخوانید: قیمت کیک تولد خانگی
- اول اینکه این شیرینی سنتی بسیار ترد و نرم بوده و همه افراد می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.
- شکل آن به صورت لوزی بوده و برای پذیرایی در مهمانی ها بهترین گزینه به شمار می رود.
- استفاده از ترکیبات طبیعی باعث شده تا شیرینی آن هم طبیعی باشد که در این صورت افراد دیابتی هم می توانند با رعایت جوانب احتیاط آن را مصرف کنند.
- از دیگر ویژگی با می توان به ترد بودن آن اشاره کرد که می توانید آن را به قسمت های کوچک تر تبدیل کنید.
- این خوراکی با عطر و طعم های مختلفی تهیه می شود و این تنوع بالا دامنه انتخاب را برای مشتری گسترده تر کرده است.
- کلوچه های شکری بیشتر به رنگ زرد و طلایی هستند چون برای پخت آنها از زعفران استفاده می کنند تا عطر و طعم بهتری هم داشته باشد.
- این کلوچه نرم دارای شکل های متنوعی است و هر سلیقه ای را به خوبی پوشش می دهد.
تولید کنندگان کلوچه شکری سنتی دزفول
تولید کنندگان داخلی برای تولید کلوچه شکری دزفول از مواد اولیه طبیعی و درجه یک استفاده می کنند تا محصول نهایی علاوه بر شکل ظاهری خوب و عطر و طعم فوق العاده ارزش غذایی بیشماری هم داشته باشد و بتواند بدن را تقویت کند. تولید در حجم انبوه خود زمینه صادرات را هم فراهم می کند که تجارتی پر سود است.
- بیشتر بخوانید: قیمت کیک سنتی
امروزه تولید لین شیرینی سنتی با کیفیت، در راس اصلی فعالیت تولید کنندگان قرار گرفته است. این افراد با توجه به اصول بهداشتی و متناسب با ذائقه افراد بهترین کلوچه ها را تولید میکنند و به بازار داخلی و خارجی ارسال می نمایند. ایشان میدانند که با تولیدات با کیفیت تر، می توانند با صادرات گسترده زمینهساز خروج اقتصاد کشور از بحران شوند.
- بیشتر بخوانید: قیمت شیرینی کاشانی
بدیهی است که صادرات از اصلی ترین پایه های اقتصادی کشور به شمار می رود و زمانی که صادرات کشور افزایش مییابد، اقتصاد آن کشور نیز رونق خوبی خواهد گرفت. بنابراین باید از این تولیدکنندگان حمایت بیشتری انجام شود تا صادرات این دستگاهها هر ساله افزایش یابد.