کیک خامه ای قنادی سنتی تازه از جمله شیرینی هایی است که به عنوان میان وعده و صبحانه آن را مورد استفاده قرار می دهند، به خاطر داشتن طعم بسیار خوشمزه و ترد بودنش طرفداران زیادی را به طرف خود کشانده است، کلوچه سنتی انواع مختلفی دارد که هر کدام طعم و مغز متفاوتی دارند که دست مشتری را در انتخاب باز می گذارد. خرید کلی کلوچه سنتی تازه به طور عمده و جزئی از مراکز اصلی تولید این محصول امکان پذیر است که به روش های مختلف مستقیم و غیر مستقیم این خرید شکل می گیرد.
همه چیز درباره کلوچه خرمایی تازه
همان طور که می دانید کلوچه انواع مختلفی دارد که کلوچه سنتی گردویی و خرمایی تازه یکی از انواع معروف آن می باشد که به خاطر خوشمزه بودن و نرم بودن آن طرفداران زیادی دارد.
کیک صبحانه نان رضوی به دو روش خانگی و صنعتی تولید می شود که اگر شما خودتان آن را به روش خانگی تهیه کنید از تازه بودن و خوشمزه بودن آن در کیفیت بالا مطمئن می شوید، مواد اولیه به کار گرفته شده برای تولید این کلوچه شامل آرد سفید، نشاسته، آرد برنج، کره ، زرده تخم مرغ ،خرمایی که پوست و هسته آن را جدا کرده باشید، وانیل،بیکینگ پودر، نمک، شکر، پودر دارچین و مغز گردو می باشد.
اول کره را نرم و شکر را پودر می کنیم و با همزن خوب هم می زنیم بعد زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و وانیل هم به آن اضافه می کنیم، یکی از زرده های تخم مرغ را نگه می داریم تا آخر برای براق کردن روی کلوچه آن را استفاده کنیم.
در این مرحله شیر را هم آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم حالا هر سه نوع از آرد را اضافه میکنیم و طوری هم میزنیم که خمیر خوبی که به دست نچسبد درست شود،خمیر را داخل یخچال می گذاریم تا دو ساعت بعد خرما له شده و گردو را به عنوان مغز داخل آن قرار می دهیم و روی آن را با مخلوط شیروانی زرده تخم مرغ و وانیل براق می کنیم و داخل فر می گذاریم تا آماده شود.
صادرات انواع کلوچه سنتی تازه
صادرات کلوچه نادری مشهد سنتی تازه از مراکز اصلی تولید این محصول به صورت بسته بندی های مختلف در طعم های متنوع در بهترین کیفیت و مرغوبیت به روش های مختلف حضوری و غیر حضوری به نقاط مختلف کشور انجام می گیرد. صادرات انواع کلوچه خوشمزه و تازه به نقاط مختلف باعث رضایت تولید کننده آن به خاطر این که سود خوبی شامل حال او می شود و همچنین ایجاد کار و فعالیت برای افرادی در این زمینه شده است.